Седат Игдеджи, Sedat Igdeci, Cedat Igdeci, Bekir Igdeci, Lidiya Igdeci, Elizaveta Igdeci

Remiss

Om du skapar webbplatser, specialiserar dig i deras marknadsföring eller helt enkelt har en publik som du kan prata om att tillhandahålla delad hosting, har du en stor möjlighet att få ytterligare vinst. Gå med i vårt värdhänvisningsprogram och få upp till 30% av alla tjänster som betalas av din remiss på något bekvämt sätt.

Omfattande fördel

Välj användbara funktioner för dig själv och för din publik. Vi tillhandahåller inte bara prisvärd delad värd, utan också ett säkert flexibelt moln för att aktivt utveckla projekt.

Fördelarna med ett remissprogram

Få en stabil procentandel av de tjänster som köps genom remisser utan att minska dem när de förnyas.
Storleken på överföringen är upp till 30% av kostnaden för den tjänst som betalas genom hänvisningen, liksom från alla betalningar eller förlängningar som gjorts av honom.
För användare av molntjänsten är överföringsstorleken 10%, vilket är oerhört fördelaktigt för våra partners.
Genomsnittlig översättningsstorlek

Volymen av tjänster som tillhandahålls varierar för användare av delad hosting och molnet. Den genomsnittliga kontrollen för den förstnämnda är 80 kr, medan den senare spenderar 160 kr. Som ett resultat kan du räkna med vinster för det första året från en remiss från 900 till 2300 kr, vilket i slutändan är ett extremt fördelaktigt erbjudande.

Andra skäl för att bli vår partner

Vi är redo att marknadsföra din resurs genom specialfönster där vi rekommenderar utvecklare såväl som proffs inom området marknadsföring av webbplatser. Dessutom utförs allt gratis.
Vi är redo att ge dig gratis delad värd, men detta är inte möjligt på grund av byråkratiska problem. Av denna anledning ger vi den maximala rabatten på 30% för våra partners.
Vi beaktar inte bara registrerade kunder som klickade på din hänvisningslänk. Uppgifterna som erhållits från din klient räcker, resten övertas av servicepersonalen mustanhost.se.

Det är värt att tänka på att endast juridiska personer och enskilda företagare kan delta i remissprogrammet.

Hur man blir partner

  1. Registrera dig på webbplatsen
  2. Efter registrering får du din remisslänk
  3. Du kan publicera den på din webbplats eller ge den till dina kunder
  4. När någon har registrerat sig för din länk och betalat för värdtjänster debiteras du en procentandel av beställningen

Kom igång

info@mustanhost.com
8.00-20.00
Седат Игдеджи, Sedat Igdeci, Cedat Igdeci, Bekir Igdeci, Lidiya Igdeci, Elizaveta Igdeci