Седат Игдеджи, Sedat Igdeci, Cedat Igdeci, Bekir Igdeci, Lidiya Igdeci, Elizaveta Igdeci

Om oss

MustanHost Company är en av de senaste värdleverantörerna i världen. Vi öppnade i slutet av 2019, och under en så kort period har vi redan lyckats uppnå vissa resultat. Vårt team har mer än 30 personer som var och en brinner för vår gemensamma sak och är engagerade i resultatet.

Vårt mål

Vårt huvudmål är att tillhandahålla kvalitetshotell i Sverige till balanserade priser och utmärkta villkor och service. Våra senaste servrar med NVMe SSD-teknik löser problemet med långsam laddning och instabilitet. Du behöver inte längre möta sådana problem, så vi kommer att förse dig och dina projekt med snabba nedladdningar och stabilt dygnet runt arbete.

Kundens attityd

Vi bryr oss om dig och övervakar ständigt status för våra servrar. Varje dag säkerhetskopierar vi alla servrar för att hjälpa dig i alla situationer och återgår din webbplats till funktionssätt. Vår tekniska support fungerar dygnet runt. Vi hjälper också till att se till att vi flyttar till vår värd och kompenserar dig för den betalda perioden från andra leverantörer.

info@mustanhost.com
8.00-20.00
Седат Игдеджи, Sedat Igdeci, Cedat Igdeci, Bekir Igdeci, Lidiya Igdeci, Elizaveta Igdeci